V75 på Mantorp 22 december. Jakten på julpengen…

Goddagens!

Nu är det fasen inte långt kvar till Jul och Tomten, så vad passar väl inte bättre än att göra ett försök att fixa ett ekonomiskt oberoende, åtminstone fram till nyår… 😉

Jag tar och testar med lite fler hästar den här gången, det ändå är Jul. Kommer dock inte att betala för alla rader utan kör ett reducerat system. Tyvärr har jag inte riktigt hunnit få allt att funka med min nya dator än, så det blir ingen bild av systemet, utan jag skriver ner det lopp för lopp. Jag gör mina reducerade system på speltjanst.se som är gratis om man bara registrerar sig. Man kan göra precis samma system med Joker, och förmodligen med flera andra program/sidor för reducering.

V75-1) Här är jag ganska säker på att min A-häst, nr 5 Harrington vinner. Bra spår, bra kusk och dokumenterad form! Dock vägrar jag riskera något i första loppet, så jag garderar trots att jag är säker på vem som vinner…
A: 5
B: 11
C: 4
Rank: 5, 11, 4, 7, 9, 1, 3

V75-2) Litar tydligen stenhårt på Adielsson den här lördagen. Omgångens första spik kommer här och jag litar fullständigt på att Erik hittar ut från innerspåret på tilläggsvolten och avancerar fram i tid.
A: –
B: 11
C: –
Rank: 11, 8, 14, 1, 6, 5

V75-3) Lärlingslopp och 15 ekipage. Dock autostart denna gången och inte volt. Bra det, för hur erfarna och hur säkra de än är när de kör mot proffskuskarna, så blir det något när det bara är lärlingar. Ganska lurigt lopp där jag rankar ner favoriten och hoppas att mina högre rankade hästar hjälper till att höja belöningen.
A: –
B: 13, 4
C: 10, 6
Rank: 13, 4, 10, 6, 11, 5

V75-4) Här går jag lite bananas och spikar en knapp 8%-are. Det är ett en-eller-alla-lopp, så jag går på magkänslan och spikar den som ger mig mest känsla och även ganska stor höjning av värdet.
A: –
B: 4
C: –
Rank: 4, 10, 13, 6, 2, 9

V75-5) Klurigt lopp, där jag än en gång rankar ner favoriten till förmån för en med mindre förtroende från de andra spelarna. Dock inte det enklaste loppet, så jag tar även med fler tänkbara kandidater.
A: 1
B: 8, 2
C: 9, 3
Rank: 1, 8, 2, 9, 3, 7, 6

V75-6) Jaja, även om man jagar stålars, så är jag ganska säker på att någon favorit måste man nog kunna lita på. 8 Man at Work har visserligen sämsta utgångsläget längst ut på vingen, men är stark och riktigt kapabel med nordens erfarnaste chaufför, så jag tror att det är en toppchans. Men, det är ju trots allt nära nu, så jag garderar även här och plockar med några pulshöjare.
A: 8
B: 11, 10
C: 3
Rank: 8, 11, 10, 3, 12, 6

V75-7) Sista avdelningen och det är nu utdelningen bestäms. Jag tror att V75:an avslutas på samma sätt som den inleds. Med Herr Adielsson vinkandes från vinnarcirkeln. Dock finns det motbud som absolut kan sätta käppar i hjulet för att nr 7 skär linjen först, men jag säkrar upp och tar med dessa. Och har vi bara lite tur, så kan ALLA mina vinna för att 7:an ska sitta.
A: –
B: 7, 4
C: 11, 2
Rank: 7, 4, 11, 2, 3, 5

KRAVEN för reduceringen:

Minst 1 A-Häst måste vinna och Max 1 C-Häst får vinna

Det totala antalet rader, utan reducering, blir här 960 st vilket skulle innebära en kostnad på 480 kr, men genom att sätta kraven, så reducerar vi bort ett antal rader så vi får en lite trevligare utgift. Vi minskar antalet rader till 236 som fördelas på 12 kuponger till det mer rimliga priset av 118 kr.

Så med detta sagt, så önskar jag er alla en riktigt God Jul!!!

Lyyyyyycka till!!!!!!!!
// Werner

Kommentera inlägget

Please enter your comment!
Please enter your name here