Ser spännande ut på V75 ESKILSTUNA…

Dessa system ställer vi upp med när V75-cirkusen avgörs på ESKILSTUNA/SUNDBYHOLM! Det har pluggats hårt under veckan för att ge er andelssköpare bästa förutsättnigar att håva in lite semesterpengar! Som det ser ut nu är alla systemen ute för försäljning och ett par av dem har snart sålt slut t o m! Välkomna att hugga en andel för att kanske kunna dryga ut semesterkassan!

Jannes Knallpulver
Inget idiotsystem men det är inte inställt på småpengar heller… 155 riksdaler per skalle kostar det och 10 andelar per gäng är till salu! Vågar ni låta bli?

Jannes Häxpipa
Det veritabla chansmiljonsystemet som kan fara iväg åt vilket jäddrans håll som helst. Precis som en redi Häxpipa en nyårsnatt i badkaret! 55 riksdaler bara!

Alltomtrav.info
ALLTOMTRAVs kunniga medarbetare sätter ihop ett andelsspel som baserar sig på deras Analys som ni kan läsa på deras hemsida. 99 kronor per andel!

Hämäs V75
Väl genomtänkt system som håller en hög lägstanivå. Spelar smart med spelvärde och målsättning att plussa i längden. 65 kr!

Glimma Trav Kloker
Bygger på idéer som satt sig under veckan mixat med “sista-minuten” info. Letar spelvärde och är inte rädd att plocka bort betrodda hästar på negativ info. 110 kr!

Gästspel på Direkten
Här ger vi plats åt en Gästspelare varje vecka som får chansen att spela ett system som alla har råd att vara med i! Endast 19 kr!

Och DESSUTOM kör VINNPÅTRAV-redaktionen ett unikt system med 10 andelar/100 kr per andel… där de väntar in de allra sista värmningarna och infon och systemet byggs på skrällar eller avslag i sista minuten! Vad heter systemet då? Jo såklart…. SISTA MINUTEN V75

Välkomna till vårt fortsatta testspel inför att vi drar igång på allvar efter sommaren!

Nu ska vi plocka pengar på ESKILSTUNA! Du är väl med?

Gå till lagsidan:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/54413