Hem Praktikantens DD till V86

Praktikantens DD till V86

Sista chansen på DD för Maj!

Dagens Dubbel med PRAKTIKANTEN MAJ
Jag säger Hejdå i förväg för säkerhetsskull. Janne har sagt att jag inte får behålla tjänsten om jag inte sätter Dubbeln ikväll. Jaja... sånt är livet... håll tummarna för mitt tips. Se nedan: https://www.youtube.com/watch?v=MX0PLkUELf0  

Maj blir sporrad av Werner Wunderbaum!

Dagens Dubbel med PRAKTIKANTEN MAJ
Werner satte ju dagens dubbel i lördags på Åby så Maj är lite gramsen och vill gärna sätta en dylik. Hon påstår att hon grävt sig ner i lopparkivet men det tvivlar vi på. Det verkar ju åtminstone som att hon håller sig nykter...

För första gången har hon lyckats hålla sig nykter Maj

Dagens Dubbel med PRAKTIKANTEN MAJ
Inte lätt att vara praktikant med så hårda krav att man ska sätta dagens dubbel fyra gånger om dan men hon måste ju härdas. Nu får hon en chans till... eller två. Hon var ju faktiskt nykter denna gången. https://www.youtube.com/watch?v=tAOmiCbdgOo

Alldeles själv spelar jag DD och V86 ikväll!

Dagens Dubbel med PRAKTIKANTEN MAJ
Alldeles själv spelar jag DD och V86 ikväll! Nu får ja mitt eldprov. Att spela dagens dubbel alldeles själver för första gången utan att Janne Jackpot håller mig under armarna. Jag har lite problem med spriten men vem fan har inte det. Tamejfan så drog...

Äntligen får jag chansen av Janne Jackpot!

Dagens Dubbel med PRAKTIKANTEN MAJ
Äntligen tycker Janne att jag har bevisat att jag har en av de skarpaste DD-hjärnor han har träffat ppå! Nu har jag blivit fast praktikant för Dagens Dubbel Spelet på onsdagarna när det vankas V86. Och ibland kanske jag tillochmed ska få chansen att...