JACKPOT 28 miljoner V75 JÄGERSRO

TEMPERATUREN STIGER!
Alla systemen är öppna för inköp nu inför den stora Jackpoten på Lördag! 28 miljoner står på spel! Och missa inte Youtubelänken längst ner i mailet. Klipp ut och klistra in i webläsaren 🙂

Dessa system ställer vi upp med till JACKPOTEN!

Jannes Knallpulver
Inget idiotsystem men det är inte inställt på småpengar heller… 155 riksdaler per skalle kostar det och 10 andelar per gäng är till salu! Vågar ni låta bli?

Jannes Häxpipa
Det veritabla chansmiljonsystemet som kan fara iväg åt vilket jäddrans håll som helst. Precis som en redi Häxpipa en nyårsnatt i badkaret! 55 riksdaler bara!

Alltomtrav.info
ALLTOMTRAVs kunniga medarbetare sätter ihop ett andelsspel som baserar sig på deras Analys som ni kan läsa på deras hemsida. 99 kronor per andel!

Glimma Trav Kloker
Bygger på idéer som satt sig under veckan mixat med “sista-minuten” info. Letar spelvärde och är inte rädd att plocka bort betrodda hästar på negativ info. 110 kr!

Gästspel på Direkten
Här ger vi plats åt en Gästspelare varje vecka som får chansen att spela ett system som alla har råd att vara med i! Endast 19 kr!

Och DESSUTOM kör VINNPÅTRAV-redaktionen ett unikt system/100 kr per andel… där de väntar in de allra sista värmningarna och infon och systemet byggs på skrällar eller avslag i sista minuten! Vad heter systemet då? Jo såklart…. SISTA MINUTEN

Den duktiga personalen i butiken bjuder på följande system:
EL VINSTO – Har tre Guldstjärnor hos ATG!
EL PAJTOOR – 99:- och 15 andelar
CIGARRMAGASINET 149 – Radarparet på Cigarrmagasinet slår sina kloka huvuden ihop!

Den upprymda personalen bakom disken i butiken presenterar sina andelar inför den stora JACKPOTEN på V75! 28 Miljoner!
Kolla på Youtube!
https://youtu.be/ataOfgac_zU